Original

blog-1

Descriere Struguri Original

Struguri de masă-la mijlocul târziu (135-145 zile aplicabil) maturare, mult înalt Clusterele sunt mari, de 400 -.. 600 g, conic, pierde și densitate moderată fructe de padure sunt mari și foarte mari, 30 x 22 mm, oblong-ovate sau papilar, cu un vârf ascuțit și interceptare,alb și roz și roz în soare, aspectul decorativ inițial, gustul simplu, coaja tare conținut de zahăr 19 -. 21%, aciditate 5-6 g / l de maturare șutează bine fructe-poartă muguri, 65 -. 80%, coeficientul . fecunditate 1.2 -1.7 viță de vie fructe sunt tunși la 8-12 găuri tufe de încărcare 45 -. 60 gauri, urmată de îndepărtarea excesului șutează în timpulprimele fragmente . producții medii . înrădăcinare medie rata . Original struguri rezistent la îngheț, mucegai, putregai . medie Frost, tolerant la filoxerei . grad sensibil la nivelul ridicat de tehnologie agricolă și mai în măsură să puternic Formarea unui stoc mare de lemn vechi soiuri Dezavantaje: a. lotCultură Pasynkova care nu se coc . În cazul în care în timpul înfloririi sunt condiții meteorologice nefavorabile, că există un procent mare de fructe de padure degenereze, ceea ce reduce drastic vandabilitatea . Transportabilitatea scăzut din cauza atașament slab la tulpina de fructe . Aspect frumos, mai multe pastă apos, coaja groasă .

Cererile SPECIFICAȚII În cazul în care pentru a cumpăra?
 
Berry
Dimensiuni 30 x 22 mm mare și foarte mare
Formular alungite-ovate sau papilar, cu un vârf ascuțit și interceptare
Fructe de padure goroshenie în condiții meteorologice nefavorabile un procent mare
Color roz și alb și roz în soare ,
Peel puternic
Flesh mai mult apoase
Suc de zahăr din fructe de padure 19-21%
Aciditate 5-6 g / l
Bush
Forța de creștere puternic
Caracteristici agricultură
Perioada de la bud spargere la maturitate deplină 35 - 145 de zile
Formarea Powered by-un lemn vechi marjă largă
Sarcina pe bucșa 45-60 gauri
Struguri tunderea 8-12 gauri ,
Ciorchinii
Densitate densitate neconsolidate și moderată
Size mare
Formular conic
Greutatea medie a ciorchini 400-600 g
Descriere
Group Grad Tabelul
Producator Institutul (Institutul (IViV)) ele B E Tairov, Ucraina
Stabilitate la îngheț, mucegai, putregai, tolerant la filoxerei
Maturare la mijlocul târziu
Crossing Damasc au crescut x Date de Saint- Valle
Gust simplu
Frost medie
Țara de origine Ucraina
Lăstarii
Lăstarii ... 65-80% din fructe rulmentul
Aging șutează bun
Productivitate
Timpul sezonului de crestere medie
Plodonostnosti coeficient 1,2 -1.7