Struguri de masă-la mijlocul târziu (135-145 zile aplicabil) maturare, mult înalt Clusterele sunt mari, de 400 -.. 600 g, conic, pierde și densitate moderată fructe de padure sunt mari și foarte mari, 30 x 22 mm, oblong-ovate sau papilar, cu un vârf ascuțit și interceptare,alb și roz și roz în soare, aspectul decorativ inițial, gustul simplu, coaja tare conținut de zahăr 19 -. 21%, aciditate 5-6 g / l de maturare șutează bine fructe-poartă muguri, 65 -. 80%, coeficientul . fecunditate 1.2 -1.7 viță de vie fructe sunt tunși la 8-12 găuri tufe de încărcare 45 -. 60 gauri, urmată de îndepărtarea excesului șutează în timpulprimele fragmente . producții medii . înrădăcinare medie rata . Original struguri rezistent la îngheț, mucegai, putregai . medie Frost, tolerant la filoxerei . grad sensibil la nivelul ridicat de tehnologie agricolă și mai în măsură să puternic Formarea unui stoc mare de lemn vechi soiuri Dezavantaje: a. lotCultură Pasynkova care nu se coc . În cazul în care în timpul înfloririi sunt condiții meteorologice nefavorabile, că există un procent mare de fructe de padure degenereze, ceea ce reduce drastic vandabilitatea . Transportabilitatea scăzut din cauza atașament slab la tulpina de fructe . Aspect frumos, mai multe pastă apos, coaja groasă .
| Cererile SPECIFICAȚII În cazul în care pentru a cumpăra? | |
|---|---|
|
|
|
| Berry | |
| Dimensiuni | 30 x 22 mm mare și foarte mare |
| Formular | alungite-ovate sau papilar, cu un vârf ascuțit și interceptare |
| Fructe de padure goroshenie | în condiții meteorologice nefavorabile un procent mare |
| Color | roz și alb și roz în soare , |
| Peel | puternic |
| Flesh | mai mult apoase |
| Suc de zahăr din fructe de padure | 19-21% |
| Aciditate | 5-6 g / l |
| Bush | |
| Forța de creștere | puternic |
| Caracteristici agricultură | |
| Perioada de la bud spargere la maturitate deplină | 35 - 145 de zile |
| Formarea | Powered by-un lemn vechi marjă largă |
| Sarcina pe bucșa | 45-60 gauri |
| Struguri tunderea | 8-12 gauri , |
| Ciorchinii | |
| Densitate | densitate neconsolidate și moderată |
| Size | mare |
| Formular | conic |
| Greutatea medie a ciorchini | 400-600 g |
| Descriere | |
| Group | Grad Tabelul |
| Producator | Institutul (Institutul (IViV)) ele B E Tairov, Ucraina |
| Stabilitate | la îngheț, mucegai, putregai, tolerant la filoxerei |
| Maturare | la mijlocul târziu |
| Crossing | Damasc au crescut x Date de Saint- Valle |
| Gust | simplu |
| Frost | medie |
| Țara de origine | Ucraina |
| Lăstarii | |
| Lăstarii | ... 65-80% din fructe rulmentul |
| Aging șutează | bun |
| Productivitate | |
| Timpul sezonului de crestere | medie |
| Plodonostnosti coeficient | 1,2 -1.7 |


