Struguri de vin Caracteristicile morfologice și proprietățile biologice legate de grup ecologică și geografică a soiurilor de struguri din Europa de Vest distribuite în Franța, Italia, Germania.. , țări, Iugoslavia, Bulgaria, Statele Unite ale Americii, Canada, Noua Zeelandă . Crown evacuare mai tineri, alb cu rozpete . pubescence dens, fetru . Primele Frunzele sunt de culoare verde deschis, cu formarea de fire de par lungi, albe fire de par incalcit . Cifra de evacuare maro copt . Unități abia sta . medie Sheet, rotund, 3- sau 5-lama sloturi de top deschis, pinnatipartite sau ca unghi de intrare, de jos -. mici,deschis sau lipsă . Cherenkov pauză deschis, pinnatipartite . Dinții de pe capetele lamelor triunghiulare . dinti marginale brusc triunghiulare, cu fețe convexe . Pe suprafața de jos a foii are o zbârlit pubescence rar . flori hermafrodite . O adunatura de mici și mijlocii (lungime de 8-11, o lățime de 6-7 cm), și cilindriccilindrice-conic, foarte dens clustere Leg scurt Greutatea medie a buchet 87 g Berry mic și (un diametru de 7-15 mm) mijlocii....., rotund, de multe ori deformat colorat roz-gri Greutatea medie a 100 de fructe de padure 100-130 g Pielea este subțire, pulpa este suculenta, cu un gust plăcut suc incolor semințe de fructe de padure in 2 -.... 4 semne de struguri de conducerePinot Gris: profund lobate, frunze în formă de pâlnie deschide foarte larg muchiilor il fac cilindric mic, ciorchini foarte dense, cu puternic deformat de comprimare de fructe de padure mici de culoare fumuriu-gri butasi cu răspândire șutează Vârfurile lor gri-verde, puternic.. frunze pufos . trei-lobate și întreg . Side... decupaje deschise, pinnatipartite toamna frunze de culoare galben perioada de vegetație la Bud înainte de scadență amovibil de struguri pentru vinuri de masă și vin spumant trece de 130, pentru vinuri de desert de aproximativ 150 zile de o sumă de temperaturi active de 2,600 - 2800 ° C . maturare are loc în prima jumătate a lunii septembrie . Șutează anuale se coc bine (90%) . Puterea de creștere din media arbuști . Medie Randamentele . Șutează fructiferi, 52% . Numărul de ciorchini de a scăpa dezvoltat, 0,8, 1,6 la fructuoasă . Rezistența . Pinot Gris mare parte mucegai, rezistent la mucegai . În anii umed sensibile la fructe de padure botrytis învinge pe cei slabialte soiuri deteriorat molie carpian . soiuri rezistente la frig este relativ mare . El aduce scăderea temperaturii până la -20 ° C . viță de vie afectate de îngheț, a redus rapid recolta . Pentru a crește conținutul de zahăr Pinot Gris ar trebui să fie plantate pe pantele Locul de amplasare cald . Caracteristici. Tehnologia agricolă plantări Pinot Gris este recomandabil de a plasa în, soluri profunde, moi pietris În contextul zonelor protejate Fan tubeless cel mai potrivit patru maneca Formarea sarcina pe Bush 35 -. 40 găuri, sau 28 -. 30 șutează On viță de vie de fructe, în funcție de gradul lor de permis patru-nouă... găuri după resturile este lăsat pe tufișuri lăstari fertili numai artistice tehnologică din suc,%: 77.6, piepteni - 4.6, piele și părți dense ale cărnii - 17,8 Soiul are. acumulare mare de zaharuri - până la 25 g / 100 ml la pH 4,5 -. 7 g / l l utilizați pentru obținerea de vinuri de masă de înaltă calitate, spumantevin și vin spumant . Pinot Gris oferă o proaspătă vinuri, uscate cu echilibrul acido bun, care la extraselor relevante gustoase, extractive și informative . pe coasta de sud a Crimeei produc de înaltă calitate desert vin de epocă caracterizată prin culoare chihlimbar, uleioasă, exhaustivitate, tonurisecară coajă de pâine în gust .
Cererile SPECIFICAȚII În cazul în care pentru a cumpăra? | |
---|---|
|
|
Berry | |
Dimensiuni | mici și mijlocii (un diametru de 7-15 mm) |
Formular | rotund |
Color | roz și gri |
Peel | fin |
Flesh | suculent |
Suc | incolor |
Semințe într-un boabe | 2-4 |
Suc de zahăr din fructe de padure | 25 g / 100 ml |
Aciditate | 4,5- 7 g / l |
Greutatea 100 fructe de padure | 100 - 130 g |
Bush | |
Frunze | medie, rotund, 3-sau 5-lamă |
Flori | bisexual |
Forța de creștere | medie |
Fire de păr de pe suprafața inferioară a foii | un rar pubescence zbârlit |
Toamna frunze de culoare | galben |
Caracteristici agricultură | |
Perioada de la bud spargere la maturitate deplină | 130 - 150 zile , |
Suma temperaturilor active | 2600 - 2800 ° C , |
Sarcina pe bucșa | 35 - 40 găuri, sau 28-30 muguri |
Sucul este% | 77,6 |
Combs este% | 4.6 |
Parte dens din pulpă și semințe% | 17,8 |
Ciorchinii | |
Lungime | 8-11 cm |
Lățime | 6-7 cm |
Densitate | foarte dens |
Lungime buchet picior | scurt |
Size | mici și mijlocii elicoidală-conic cilindric și |
Greutatea medie a ciorchini | 87 g |
Descriere | |
Group | Soi de vin |
Stabilitate | rezistent la mucegai, susceptibile de a învinge fructe de padure Botrytis |
Sinonim | Pinot gri, Sandy, Tokai alsacian, surcot Barat, Gres Klevner, Rulander (Rulander), Tokayer, Pinot Grigio |
Crossing | Pinot Meunier x Traminer |
Frost | ridicat |
Grad afectate | mucegai |
Foaia de înregistrare | |
Trăsnet | deschis, pinnatipartite sau sub formă de unghi de intrare |
Decupaje mai mici | mic deschis sau, lipsă |
Chereshkovaya locaș | deschis, pinnatipartite |
Îndoit la capetele paletelor | triunghiular . |
Cuișoare limită | acut triunghiular, cu laturile convexe |
Sidecut | deschis, pinnatipartite |
Lăstarii | |
Lăstarii | fertile 52% |
Frunze | verde deschis |
Crown evacuare mai mic | alb cu pete roz |
Maturată șutează anuale | Brown |