Saperavi

blog-1

Descriere Struguri Saperavi

Soi de struguri georgian vechi Crown evacuare mai tineri, iar primele sale două foi aproape alb cu dungi roz Felt pubescence frunze tinere gălbui... -Verde cu o ușoară tentă roz și pubescence tomentose . A evacuare deschis copt maro-un an, cu o tentă gri,noduri maro închis . frunze de dimensiuni medii, rotunde sau ovoidale, 3, 5-lobate sau aproape o bucata cu margini ridicate. parte a lobului centrale ușor alungit . disecate medie sau slab, uneori puternic . fantele de top adâncime medie, deschis, în formă de liră, inferior deschis, mic, sub forma unui colț de intrare sau pur și simplu subliniat . Cherenkov pauză deschis, boltite sau pinnatipartite . Dinții pe capetele lame si dinti de margine triunghiulare cu laturile convexe și apex acut . Pubescence suprafață de jos a frunze de struguri gros, formând o lungă peri albi amestecate în sus . Flori hermafrodite . Bunch valoarea medie (durata de 13-17, latime 12-15 cm)de multe ori ramificate, clustere în linii mari conice, largi, picior de lungime medie - de până la 4,5 cm, erbacee Greutatea medie a ciorchini de 93 -. 99 g Berry mărime medie. (lungime de 13-18, latime 12 - 17 mm), oval .., albastru închis, cu un strat gros de ceară, pulpa este suculenta, pielea este subțire, dar puternic suc slab, gust dulce, proaspăt Greutatea medie a 100 de fructe de padure 120 -. 150 g Seminte. fructe de padure in 2-3 Leading semne felul de Saperavi: frunze de lumina verde, ușor lobate cu margini ridicate și formarea gros de fire de par lungi fire de par alb încurcat, conic, buchet vrac, fructe de padure albastru inchis, ovale, cu o lumină suc de culoare . Puieți asupra lui, cu tot frunze oval, cu uluccurbat toamna de colorat le galben cu pete de vin roșu Perioada de vegetație de la Bud la scadență struguri amovibile, în medie, ia 150 -... 160 zile pentru o sumă de temperaturilor active 2900 -. 3000 ° C maturare fructe de padure de la Odessa începe la sfârșitul lui septembrie - începutul lui octombrie Tufe medie vigoare șutează anuale..coace bine (85%) Productivitatea este înaltă și stabilă 90 -.... 110 kg / ha numărul de ciorchini de a scăpa dezvoltat, 0,88, în roditor 1.63 șutează rod, 66% Acestea sunt formate și înlocuirea mugurii latente . soi de struguri caracterizată printr-o vărsare semnificativ de flori, ovarelor si fructe de padure degenerare . stabilitate Saperavi de mucegai și a mucegaiului sunt slabe,fructe de padure de ploaie sunt afectate putregai gri . Mai puțin de alte strugurii deteriorate molie carpian . daune considerabile pentru iernare muguri observate la temperaturi scăzute până la minus 20 ° C, deci soiul aparține relativ rece-tolerant, deși robustetea mai mică decât Rkatsitelli . secetărelativ ridicat . Saperavi creste bine și dă roade în diferite tipuri de soluri, cu excepția uscat, soluție salină, iar zonele umede puternic calcaroase, pe care el este uimit cloroză . Caracteristici agricultură . ridicat produce struguri Saperavi dă bine luminat, cald , aer-și permeabil la apă solurile din zonele irigate.. Viticultura În regiunile de stepă cu trunchiuri de avion ​​ ventilator de formare plante interzise sarcina pe bucșa 50-60 găuri, tăierea lăstarii produc lăsând 10-12 (în Crimeea 6-8). A ochilor În zona adapostirea viticultură condiționată recomandat Cultura în portbagaj, fără partea șutează înălțime de 1,2 m, cu o suprafata de furnizare 3 x 2 m , suc Exit 80 -.. 86% Soi acumularea activ zahăr și reduce lent aciditate Sugar 17 -. 21,1 g / 100 ml la pH 7,8 -. 12,6 g / l În câțiva ani, conținutul de zahăr a fost mărită la 23 g / 100 ml . Pe coasta de sud a conținutului de zahăr Crimeea din fructe de padure este 26-28 g / 100 ml Variety utilizată pentru prepararea vinului de masă de marcă Alușta (împreună cu soiuri.Morastel și Cabernet Sauvignon), precum și vin de desert de epocă din Cahors Coasta de Sud . Vin Desert de culoare închisă, cu o aroma puternica soiului, plin, armonios, catifelat . Struguri Saperavi urmărită penal cu succes pentru selecția genetică .

Cererile SPECIFICAȚII În cazul în care pentru a cumpăra?
 
Berry
Dimensiuni medie ( lungime de 13-18, latime 12 - 17 mm)
Formular oval
Color albastru închis ,
Peel o subțire, dar puternic
Flesh suculent
Suc leșin
Acoperire ceară grosime
Semințe într-un boabe 2-3
Suc de zahăr din fructe de padure 17 - 21,1 g / 100 ml
Aciditate 7.8-12.6 g / l
Greutatea 100 fructe de padure 120-150 g ,
Bush
Frunze mărime medie, rotunjite
Flori bisexual
Forța de creștere medie
Fire de păr de pe suprafața inferioară a foii o grosime, formând o lungă peri albi încurcate
Toamna frunze de culoare cu galbenpete
Caracteristici agricultură
Perioada de la bud spargere la maturitate deplină 150-160 zile
Struguri cultivate pe trunchiuri 1,2 m ,
Plantare schema 3 x 2 m ,
Sarcina pe bucșa 50-60 gauri
Sucul este% 80-86% la
Ciorchinii
Lungime 13-17 cm
Lățime 12-15 cm
Lungime buchet picior la 4,5 cm
Size medie
Formular de obicei conic
Greutatea medie a ciorchini 93 -. 99 g
Descriere
Group Soi de vin
Stabilitate la mucegai și a mucegaiului slab
Sinonim Dyer
Gust un frumos, în stare proaspătă
Țara de origine Georgia ,
Grad afectate Botrytis
Foaia de înregistrare
Trăsnet adâncimea medie, deschise de vin roșu
Decupaje mai mici deschis, mic
Chereshkovaya locaș deschis, boltite sau pinnatipartite
Îndoit la capetele paletelor triunghiular cu laturile convexe și un vârf ascuțit
Cuișoare limită triunghiular cu laturile convexe și apex acut
Lăstarii
Lăstarii fertile 66%
Frunze tineri galben-verde, cu o tentă roz slab
Aging șutează bun (85%)
Crown evacuare mai mic aproape alb cu dungi roz
Maturată șutează anuale maro deschis cutentă cenușie
Productivitate
Caracteristici randament ridicat șiconstantă 90-110 kg / ha